6979281177 Βοσπόρου 59, Νέα Ιωνία pershpalajmark@gmail.com
 
     
    6979281177   
     
     
  Αναλαμβάνουμε: επενδύσεις και χτίσιμο με πέτρες στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
       
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ    
       
 
 
 
 
 
     
     
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΡΚΟΣ
Χτίσιμο & Επενδύσεις με Πέτρα Νέα Ιωνία Αττική


Η επιχείρησή μας “ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΡΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Ιωνία, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια με πέτρινες κατασκευές καθώς και με επενδύσεις πέτρας προσφέροντας έργα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την μοναδική τους αισθητική.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και όλη την γνώση και το μεράκι που απαιτείται, μπορούμε να υλοποιήσουμε από τα πιο απλά έως και τα πιο πολύπλοκα και απαιτητικά έργα με πέτρα επιδιώκοντας, πάντα, το αποτέλεσμα να ξεπερνά τις προσδοκίες σας...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
   
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές επιταγές, η επιχείρησή μας, η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Ιωνία, μπορεί να δημιουργήσει έργα διαχρονικά, μοναδικής αισθητικής και υψηλής ποιότητας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
     
 
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να φροντίσει για την άψογη εξυπηρέτησή σας. Εργάζεται με μεράκι και με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
  ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
 
Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένες τεχνικές κατασκευής που εξασφαλίζουν την αντοχή και την αξιοπιστία των έργων μας.
 
 
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
Συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία, δημιουργούμε πέτρινες κατασκευές που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις στον χώρο των πέτρινων κατασκευών.
 
 
 
     
 
 
 
 
     
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα δίπλα σας για να συζητήσουμε μαζί σας το έργο που θέλετε να υλοποιήσετε, να βρούμε τα ιδανικά πετρώματα αλλά και τις ιδανικές λύσεις που θα κάνουν το αποτέλεσμα να ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες σας.
 
 
     
   
     
 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
30+ χρόνια στις πέτρινες κατασκευές
 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Σύγχρονες & λειτουργικές λύσεις
 

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ
για την αγάπη και το μεράκι μας
 
 
     
 
 
 
 
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Με προσεκτική επιλογή υλικών και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, δημιουργούμε έργα που συνδυάζουν την αισθητική με τη λειτουργικότητα. Κάθε λεπτομέρεια σχεδιάζεται με προσοχή για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που αντανακλά το σύγχρονο αισθητικό ιδεώδες και προσφέρει άνεση και αρμονία.