6979281177 Βοσπόρου 59, Νέα Ιωνία pershpalajmark@gmail.com
 
 
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΡΚΟΣ
Χτίσιμο & Επενδύσεις με Πέτρα Νέα Ιωνία Αττική
 
     
 
 
     
 
ΣΥΓΡΟΝΕΣ
& κομψές λύσεις
 
     
     
 
ΑΜΕΣΗ
& σωστή εξυπηρέτηση
 
     
     
 
ΕΡΓΑ
με προσοχή στην λεπτομέρεια
 
     
     
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
την Αττική και όλη την Ελλάδα
 
     
 
 
 
 
  Η επιχείρησή μας “ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΡΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Ιωνία, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια με πέτρινες κατασκευές καθώς και με επενδύσεις πέτρας προσφέροντας έργα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την μοναδική τους αισθητική.  
     
  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και όλη την γνώση και το μεράκι που απαιτείται, μπορούμε να υλοποιήσουμε από τα πιο απλά έως και τα πιο πολύπλοκα και απαιτητικά έργα με πέτρα επιδιώκοντας, πάντα, το αποτέλεσμα να ξεπερνά τις προσδοκίες σας.  
     
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
& ΤΕΧΝΗ

μπορούμε να χτίσουμε τα όνειρα σας και να υλοποιήσουμε κάθε εργασία που σχετίζεται με την πέτρα στην οικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε επενδύσεις με πέτρα, τοποθέτηση διακοσμητικής πέτρας, καθώς και από το χτίσιμο ενός απλού τοίχου με πέτρα έως και ολόκληρου κτιρίου. Παράλλη, αναλαμβάνουμε πλακοστρώσεις και τοποθετήσεις κυβόλιθων. 
 
     
     
   
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε το έργο σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την επένδυση ή την κατασκευή με πέτρα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Νέα Ιωνία, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
     
 
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

με πέτρα που αναλαμβάνουμε δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια και δημιουργούμε έργα που αντανακλούν την αρχιτεκτονική και την παράδοση της πέτρας.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι η δημιουργία κατασκευών που θα ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και την αδιαμφισβήτητη αισθητική τους. 
 
     
     
 
ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

να αναδείξετε τον χώρο σας με την αξεπέραστη ομορφιά της πέτρας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί το ιδανικό έργο για εσάς.
 
     

 


 

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε επενδύσεις και χτίσιμο με πέτρες στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6979281177
 
 
 
 
     
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
     
   
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ